E-MAIL +36 70 708 5500

Dr. Pető Krisztina Rita

Dr. Pető Krisztinadr. Pető Krisztina Rita vagyok, a ZOOM Egyesület titkára. Egyesületünk céljai közé tartozik az esélyegyenlőség, feltétlen elfogadás társadalom széles körében való terjesztése, erősítése, valamint az egészség megóvása, védelme.

A közegészségügyben eltöltött pályafutásom során szerzett tapasztalatok igazolják, hogy az aktív és egészséges életmódra nevelést a legfiatalabb korosztályoknál szükséges elkezdeni. Az Egyesületünk által kitűzött célok mentén haladva előmozdíthatjuk társadalmunk egészségét is. A fent leírtak mellett Egyesületünk az esélyegyenlőségért való harcba bekapcsolódva már fiatal korban elkezdi az érzékenyítést. Fontosnak tartom a hátrányos megkülönböztetés különböző formái elleni fellépést, és az olyan nézőpontok közvetítését, amely csoportszinten csökkenti a kiközösítést, és növeli a befogadást, megértést.

Az Egyesület céljaival azonosulva a legjobb tudásom szerint igyekszem elősegíteni azok megvalósulását.

Dr. Pető Krisztina Rita